Modern Work Space

OVER ONS

GrOw coaches?

Voor Coach the Coach hebben wij - GrOw coaches Stéphanie, Kristien en Goele - onze krachten gebundeld.
We werken als zelfstandige coaches geassocieerd met GrOw for it.

Door samen te werken bij GrOw for it werd het voor ons meer en meer duidelijk dat groeien en ontwikkelen als coach een netwerk vereist. Ontmoetingen en uitwisseling met andere coaches om elkaar zo te blijven stimuleren, uitdagen en ondersteunen. Daar zit een enorme groeikracht en we willen dit potentieel ook voor jou activeren!

Waarom wij hierin geloven?

Omdat we zelf de kracht van 'samen' ervaren bij GrOw for it. Het is verrijkend om te kunnen sparren en in alle veiligheid elkaar te ondersteunen.
Coaches rijzen als paddenstoelen uit de grond. Heel vaak starten coaches vanuit zingeving, missie en 'zorgen voor' aan hun professionele avontuur. Ze volgen opleidingen, bouwen aan hun eigen zaak en werken vaak keihard om hun boterham te verdienen. Maar het is een 'eenzaam' beroep. Als coach begeleid je mensen in hun persoonlijk of professioneel groeiproces. Maar wie is jouw coach? Waar vind je die? En hoe werk je naast het uitbouwen van je business keihard verder aan jouw persoonlijke groei?

Onze krachten

Zijn wij dan zelf TOPcoaches? Daarover laten we jullie graag zelf oordelen :-). Waar we zeker en vast sterk in zijn is het bouwen van een leeromgeving waar het vertrouwen aanwezig is, een inhoudelijk sterk programma aangepast aan de noden van de groep, faciliteren, organiseren en onze beloftes nakomen.