GOELE NICKMANS

Goele floreert als ze  krachtige leeromgevingen kan ontwerpen waarin individuen en teams kunnen groeien en bloeien. Als mede-oprichter van GrOw for it combineert ze ondernemerschap met een brede expertise en ervaring als (team)coach. Goele gaat voor 'carefrontation' en houdt je een stevige spiegel voor om je eigen groeikansen als coach goed in het vizier te krijgen.

Wil je Goele nog wat beter leren kennen? Klik dan hier!

foto%20goele_edited.jpg
IMG_7026_edited.jpg

KRISTIEN VANSIMPSEN

Kristien heeft een straffe carrière als KMO leidster achter de rug en coacht nu ondernemers om hun business te versterken. Als zelfstandige coach run je ook een onderneming en hoop je ook een inkomen te kunnen genereren uit je job. Helaas iets waar vele coaches vaak minder 'blij' van worden. Kristien zoomt in op jouw businessplan en helpt je om jouw professionele doelstellingen helder te krijgen en te realiseren.

Kristien nog wat beter leren kennen. Klik hier.

STÉPHANIE CAEL

Stéphanie combineert een stevige business achtergrond met heel wat ervaring als teamcoach, individuele coach mbt leiderschap en loopbaanbegeleider. Als mede-oprichter van GrOw for it combineert ze ondernemerschap met expertise rond werkbaar werk en motivatie. Als facilitator vindt Stephanie het belangrijk om jouw motivatie en betrokkenheid te stimuleren enerzijds en je tools & tips aan te geven om leer en groeimotivatie van anderen te kunnen boosten.

Wil je Stéphanie nog beter leren kennen? Klik dan hier!

Screenshot 2020-08-15_09-01-25-466.png