AN WAUTERS

An is een gedreven lifecoach en loopbaanbegeleider. Ze combineert verschillende coachingmethodieken met paardencoaching in haar eigen praktijk 'Be Delighted'.  
Vanuit haar expertise rond  'zelfzorg' en 'omgaan met emoties als coach' wil ze graag andere coaches inspireren en begeleiden.  Ze is gepassioneerd door intuïtieve coachingtechnieken en constant op zoek naar inspiratie en verdieping.

Wil je An nog wat beter leren kennen? Klik dan hier!

79119716_160155158720533_405580639292411
2019-04-03%20-%20Fotoshoot%20Eshter%20Simons%20-%20Say%20Yes%20%40%20Kasterlee%20-%2004_edited.png

ESTHER SIMONS

Esther bouwde op korte tijd een succesvolle coaching praktijk uit. Ze coacht met particulieren en teams in organisaties. Ze heeft een passie voor verbindende communicatie en een onstilbare leerhonger!

Als facilitator in coach the coach wil ze jouw spiegel zijn mbt je communicatiestijl als coach en geeft ze je meer inzicht in de manier waarop je duurzaam kan verbinden met je coachees.

Wil je Esther nog wat beter leren kennen? Klik dan hier!

GOELE NICKMANS

Goele floreert als ze  krachtige leeromgevingen kan ontwerpen waarin individuen en teams kunnen groeien en bloeien. Als mede-oprichter van GrOw for it combineert ze ondernemerschap met een brede expertise en ervaring als (team)coach. Goele gaat voor 'carefrontation' en houdt je een stevige spiegel voor om je eigen groeikansen als coach goed in het vizier te krijgen.

Wil je Goele nog wat beter leren kennen? Klik dan hier!

foto%20goele_edited.jpg
IMG_7026_edited.jpg

KRISTIEN VANSIMPSEN

Kristien heeft een straffe carrière als KMO leidster achter de rug en coacht nu ondernemers om hun business te versterken. Als zelfstandige coach run je ook een onderneming en hoop je ook een inkomen te kunnen genereren uit je job. Helaas iets waar vele coaches vaak minder 'blij' van worden. Kristien zoomt in op jouw businessplan en helpt je om jouw professionele doelstellingen helder te krijgen en te realiseren.

Kristien nog wat beter leren kennen. Klik hier.

STÉPHANIE CAEL

Stéphanie combineert een stevige business achtergrond met heel wat ervaring als teamcoach, individuele coach mbt leiderschap en loopbaanbegeleider. Als mede-oprichter van GrOw for it combineert ze ondernemerschap met expertise rond werkbaar werk en motivatie. Als facilitator vindt Stephanie het belangrijk om jouw motivatie en betrokkenheid te stimuleren enerzijds en je tools & tips aan te geven om leer en groeimotivatie van anderen te kunnen boosten.

Wil je Stéphanie nog beter leren kennen? Klik dan hier!

Screenshot 2020-08-15_09-01-25-466.png
 

©2020 door coach the coach. Met trots gemaakt met Wix.com